استرالیا قرنطینه اجباری کرونا را لغو می‌کند

نخست وزیر استرالیا برای اولین بار از آغاز این همه گیری کووید ۱۹، اعلام کرد مبتلایان کرونا دیگر ملزم به رعایت قرنطینه خانگی ۵ روزه نخواهند بود.
کد خبر: ۱۱۴۲۷۷۷
| |
3624 بازدید
استرالیا قرنطینه اجباری کرونا را لغو می‌کند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از استریتز تایمز، آنتونی آلبانیز نخست وزیر استرالیا، صبح جمعه اعلام کرد این کشور نیمکره جنوبی یکی از آخرین محدودیت‌های دوران همه گیری کرونا را لغو می‌کند.

بر این اساس، استرالیا از ۲۲ مهر ماه به قرنطینه اجباری ۵ روزه خانگی افراد مبتلا به کووید ۱۹ پایان می‌دهد.

آلبانیز در یک نشست خبری گفت: «ما خواهان سیاستی هستیم که انعطاف‌پذیری و ظرفیت‌سازی را ارتقا و اتکا به مداخله دولت را کاهش دهد.»

استرالیا پس از مهار ویروس کرونا از طریق محدودیت‌های سخت مرزی و قرنطینه‌های فوری در اوایل سال جاری میلادی، کاهش سیاست‌های سخت گیرانه کرونایی را با کاهش شدید محدودیت‌ها در پی واکسیناسیون‌های گسترده آغاز کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت