حملات مجدد سپاه به گروهک تروریستی کومله
نیروی زمینی سپاه از صبح امروز دور جدید عملیات خود علیه مواضع گروهکهای تروریستی در اقلیم کردستان عراق را آغاز کرده است.
کد خبر: ۱۱۴۲۳۰۸
| | 50492 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، در این حملات از تسلیحات هوشمند و نقطهزن، برای درهم کوبیدن مقرهای تجمع و مراکز آموزشی و عملیاتی گروهکهای تروریستی استفاده شده است.
در این عملیات یگانهای توپخانهای و پهپادی نیروی زمینی سپاه با به بکارگیری تسلیحات هوشمند و نقطهزن، مقرهای تجمع و مراکز آموزشی و عملیاتی گروهکهای تروریستی مستقر در اقلیم کردستان عراق را مورد هدف قرار دادند.
دو روز قبل (شنبه ۲ مهرماه) نیز نیروی زمینی سپاه با بکارگیری یگانهای قرارگاه حمزه سید الشهدا و در پاسخ به اقدامات اخیر گروهکهای کومله و دموکرات برای ایجاد آشوب و اغتشاش در شهرهای مرزی؛ مقرهای این گروهکهای در اقیلم کردستان عراق را مورد هدف قرار داده و اعلام کرد این عملیات ادامه خواهد داشت.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




