صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

پرتابگر دوپینگی وزنه ایران، هفت سال محروم شد

کد خبر: ۱۱۳۶۳۲۵
| |
14656 بازدید

به نقل از ستاد ملی مبارزه با دوپینگ، شورای صدور رأی ایران نادو دو ورزشکار رشته‌های دوومیدانی و کوراش را به‌ترتیب 7 و 8 سال از کلیه فعالیت‌های ورزشی محروم کرد.

طبق حکم شورای صدور رأی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ، شاهین مهردلان ملی‌پوش پرتاب وزنه رشته دوومیدانی که از ماده ممنوعه اُکساندرولون استفاده کرده است به‌مدت هفت سال از تاریخ 1401/04/21 لغایت 1408/04/20 و ابراهیم قجر ملی‌پوش رشته کوراش، به‌دلیل استفاده از ماده ممنوعه استانوزولول به‌مدت هشت سال از تاریخ 1401/03/08 لغایت 1409/03/07 از فعالیت در تمامی حوزه‌های ورزش محروم خواهند بود.

دلیل صدور احکام سنگین برای این دو ورزشکار مطابق بند 1-9-10 مجموعه قوانین ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران که در خصوص «دومین یا سومین تخلف از قوانین مبارزه با دوپینگ می‌باشد» و با عنایت به اینکه شاهین مهردلان در سال 2014 به‌مدت دو سال و "ابراهیم قجر" در سال 2015 به‌مدت چهار سال محرومیت ناشی از دوپینگ داشته‌اند و هر دو مرتکب تخلف دوم دوران ورزشی خود شده‌اند، صادر شده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات