تصادف شدید سواری رنو با نیسان حامل ضایعات

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از وقوع تصادف شدید سواری رنو و نیسان در جاده خاوران و مصدومیت ۸ نفر به دلیل این حادثه خبر داد.
کد خبر: ۱۱۳۳۳۷۶
| |
7124 بازدید
تصادف شدید سواری رنو با نیسان حامل ضایعات

 


به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران در این باره گفت: حادثه ساعت ۱:۵۷ دقیقه بامداد امروز در مسیر غرب به شرق جاده خاوران بعد آقانور به وقوع پیوسته است.

او افزود: یک دستگاه رنو ساندروف در مسیر شرق به غرب از مسیر اصلی منحرف و پس از برخورد با گاردریل وارد مسیر غرب به شرق و با نیسان حامل ضایعات برخورد و رنو کاملا واژگون شده است. حدود پنج نفر نوجوان بر روی ضایعات نیسان در قسمت بار سوار بودند که در اثر این برخورد به وسط جاده پرت شده ولی خوشبختانه جان سالم به در بردند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در اثر این حادثه هشت نفر مصدوم شده که تحویل نیروهای اورژانس شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت