جاری شدن سیل در شرق امارات

منابع خبری چهارشنبه شب گزارش دادند، بارش شدید باران و جاری شدن سیل در شرق امارات متحده عربی خسارت‌هایی برجای گذاشته است.
کد خبر: ۱۱۳۱۹۹۵
| |
7517 بازدید
|
۲
جاری شدن سیل در شرق امارات

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، امارت نشین الفجیره واقع در شرق امارات متحده عربی چهارشنبه شاهد بارش بی سابقه باران و جاری شدن سیل در این منطقه بود.

تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده حاکی از جاری شدن سیل در خیابان‌های این امارت و ورود سیلاب به برخی از خانه‌ها است.

خبرگزاری رسمی امارات متحده عربی (وام) گزارش داد، «محمد بن راشد» حاکم دبی خواستار انتقال خانواده‌های آسیب دیده از سیل شرق این کشور به پناهگاه‌های موقت و تشکیل کمیته‌ای اضطراری برای ارزیابی خسارت‌های وارده شده است.

امارت رأس الخیمه، شهر بندری خورفکان، مناطقی در ام القیوین، شارجه و عجمان نیز بارش‌های شدید باران باعث جاری شدن سیل در این مناطق شده است.

بر اساس گزارش وام، هیأت دولت امارات متحده عربی اعلام کرد، همه کارکنان مناطق آسیب دیده و درگیر سیل در شرق این کشور برای روزهای پنجشنبه و جمعه دور کاری خواهند کرد.

بارش‌های شدید موسمی در کشور عمان و جنوب ایران نیز طی روزهای گذشته باعث وقوع سیل شد و خسارت‌های جانی و مالی برجای گذاشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۶
چندتا عکس هم میگذاشتی تا ببینیم وضعیت آنها چه طوره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۶
این خبر، بیشتر شوخی به نظر میاد!! مگه در کشورهای پولدار حاشیه خلیج فارس، سیل و بلایای طبیعی هم میاد؟!!!!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت