بهاروند و باندش از ریاست سازمان لیگ هم کنار می‌روند

کد خبر: ۱۱۲۹۰۲۱
| |
6685 بازدید

شنیده‌ها حاکی از این است که حیدر بهاروند که پس از ثبت نام در انتخابات فدراسیون فوتبال از تصمیم خود انصراف داده، به زودی از ریاست سازمان لیگ فوتبال کشورمان نیز برکنار خواهد شد. 

به گزارش تابناک ورزشی؛ بهاروند از سال گذشته و پس از رد صلاحیت برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال، با حمایت شهاب‌الدین عزیزی‌خادم رییس برکنارشده فدراسیون به فعالیت خود به عنوان رئیس سازمان لیگ و نایب رئیس دوم ادامه داد.

به نوشته ایرنا؛ با توجه به عزل رییس سابق فدراسیون فوتبال به نظر می‌رسد دیگر دلیل قانونی برای ادامه فعالیت بهاروند در این جایگاه وجود ندارد و در انتخابات پیش‌رو فرد جدیدی سکان‌دار سازمان لیگ فوتبال ایران خواهد شد.  

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت