بی احتیاطی در جشن تولد ۸ کشته بر جا گذاشت

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، مجتبی خالدی با اشاره به آتشسوزی ناشی از بی احتیاطی در جشن تولد در شهریار اظهار داشت:حوالی ساعت ۲۰ امشب در رستورانی در شهرک مریم شهر اندیشه شهرستان شهریار بر اثر اشتعال یک بادکنک حاوی گاز هلیوم آتش سوزی مهیبی رخ داد.
وی افزود: سقف رستوران کنفی بود و به سرعت آتش سوزی گسترش یافت و افرادی که قادر به خروج از رستوران بودند جان خود را نجات دادند، اما ۸ نفر کشته شدند.
سخنگوی اورژانس در ادامه گفت: سه کودک سه زن و یک مرد بر اثر این آتش سوزی جان خود را از دست دادند.
همچنین شاهین فتحی مدیرعامل هلال احمر استان تهران با اشاره به انفجار در سفره خانه ابراز داشت: ساعت ۲۱ حادثه اعلام و نیروهای هلال احمر به عنوان پشتیبان آتش نشانی و اورژانس وارد عمل شدند.
مدیرعامل هلال احمر استان تهران خاطرنشان کرد: متأسفانه ۸ نفر از هموطنانمان جان خود را از دست دادند که ۷ نفر در محل حادثه جان باختند و یک کودک سه ساله نیز در بیمارستان جان خود را از دست داد.
علت واقعی حادثه باید بررسی شود اما بادکنک حاوی گاز هلیم به هیچ وجه منفجر نمی شود و آتش نمی گیرد.
متاسفانه عده ای سودجو و از خدا بی خبر، بجای گاز هلیم از گازهای ارزانی مانند متان یا هیدروژن و ... برای پر کردن این بادکنک ها استفاده می کنند که بسیار خطرناک، انفجاری و آتش گیر هستند. از دادستانی محترم و نیروهای نظامی و نظارتی خواهش می کنم با این نوع کاسبان مرگ، اشد برخورد را داشته باشند.







