قتل عام یک خانواده به خاطر سرقت طلا

کد خبر: ۱۱۲۳۱۳۰
| |
12776 بازدید

عامل قتل سه عضو یک خانواده در شهرستان خاش با تلاش و اقدام بموقع کارآگاهان پلیس آگاهی استان شناسایی و بازداشت شد.

به گزارش ایران، سردار احمد طاهری، فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در تشریح این خبر گفت: دوازدهم خرداد خبر قتل زنی ۴۸ ساله، دختر ۱۷ ساله و پسر ۱۲ ساله‌اش در یکی از مجتمع‌های آپارتمانی شهرستان خاش، اعلام شد و بلافاصله شناسایی و دستگیری عامل قتل به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی استان سیستان و بلوچستان و شهرستان خاش قرار گرفت.

کارآگاهان پلیس آگاهی استان با حضور در محل قتل به جمع‌آوری سرنخ‌های موجود پرداخته و با تلاش بی‌وقفه خود به شاکی پرونده که از بستگان نزدیک مقتولین بود و خود در محل پلیس آگاهی حضور داشت، مظنون شده و او را به‌عنوان متهم تحت بازجویی قرار دادند.

طاهری ادامه داد: در نهایت پس از سه شبانه‌روز تحقیقات گسترده پلیسی و تحصیل ادله، متهم در حضور کارآگاهان پلیس آگاهی استان لب به اقرار گشود و بیان کرد، به انگیزه سرقت طلا و جواهرات و سایر اموال مرتکب این جنایت شده است.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به کشف پرونده قتل، متهم پس از پایان یافتن تحقیقات برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت