میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شناسایی ۶ انبار احتکار کالا‌های یارانه‌ای در نهاوند

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند گفت: ۶ انبار متخلف کالا‌های یارانه‌ای که اقدام به احتکار کرده بودند به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
کد خبر: ۱۱۱۹۷۷۱
| |
6236 بازدید
شناسایی ۶ انبار احتکار کالا‌های یارانه‌ای در نهاوند

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران، تقی کاکاوند گفت: با اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها کار نظارت و بازرسی بر بازار از سوی این اداره و سایر دستگاه‌های مرتبط با شدت بیشتری ادامه یافت.

از ابتدای اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها ۶ انبار متخلف کالا‌های یارانه‌ای که اقدام به احتکار کرده بودند به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

او در ادامه گفت: از ابتدای اجرای طرح ۴۵۰ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی داشتیم و تعدادی از این واحد‌ها به علت گرانفروشی و سایر تخلفات صنفی شناسایی و به تعزیرات معرفی شدند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند گفت: در این بازدید‌های صورت گرفته ۶ انبار کالای احتکاری به ارزش ۹۰ میلیون تومان کشف و برای اعمال قانون به تعزیرات معرفی شدند.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت