صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

دلایل شکایت پرسپولیس از داور بازی با ذوب‌آهن

کد خبر: ۱۱۱۷۹۷۱
| |
5318 بازدید

باشگاه پرسپولیس از تیم داوری بازی مقابل ذوب‌آهن شکایت می‌کند.

به گزارش تابناک ورزشی، رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس در این مورد نوشت: پرسپولیس در حالی در اصفهان مقابل ذوب‌آهن متوقف شد که تیم داوری مسابقه به گواه اظهارات کارشناسان داوری اشتباهات تأثیرگذاری داشت.

اعلام آفساید اشتباه در صحنه‌ای که تمیروف با دروازه‌بان حریف تک به تک شده بود تنها یکی از مواردی بود که داور و کمک دومش در تشخیص آن اشتباه کردند.

همچنین داور در حالی که پنج دقیقه وقت اضافه برای نیمه دوم در نظر گرفته بود، با وجود وقت تلف کردن بازیکن تیم حریف، آمدن برانکارد به زمین، انجام دو تعویض برای ذوب‌آهن و همچنین مصدومیت‌ یک بازیکن از هر دو تیم در ابتدای دقایق اضافی، هیچ زمان اضافه دیگری محاسبه نکرد و برای پایان دادن به بازی به وضوح عجله داشت.

بر همین اساس باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه‌ای، رسماً نسبت به قضاوت این تیم داوری اعتراض و شکایت خواهد کرد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار