تراکتور حریف چغر را با دبل عباس‌زاده برد

کد خبر: ۱۱۱۷۸۸۹
| |
7097 بازدید

تراکتور و هوادار امروز (دوشنبه) در چارچوب هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال در تبریز به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی ۳ بر ۲ تراکتور به پایان رسید.

در این دیدار ابتدا هوادار با شوت از زاویه بسته معین عباسیان در دقیقه ۲ به گل نخست رسید. تراکتور در دقیقه ۳۳ صاحب پنالتی شد اما محمد عباس‌زاده این موقعیت خوب را از دست داد. با این حال در دقایق پایانی نیمه نخست، محمد آقاجانپور توانست با ضربه سر دروازه هوادار را باز کند و بازی را به تساوی بکشد.

هوادار در نیمه دوم دوباره از تراکتور پیش افتاد و این بار محمد جواد محمدی در دقیقه ۵۰ از روی نقطه پنالتی دروازه محمدرضا اخباری را برای بار دوم باز کرد. شاگردان سائلام که نمی‌خواستند در این بازی بازنده از زمین بازی خارج شوند، در دقیقه ۶۷ گل تساوی را به ثمر رساندند که در این صحنه، محمد عباس‌زاده با ضربه سر، ارسال رزاق‌پور را وارد دروازه هوادار کرد. این پایان کار نبود و محمد عباس‌زاده در دقیقه ۸۴ گل پیروزی تیمش را زد تا تراکتور به یک برد ارزشمند خانگی برسد.

با این نتیجه تراکتور ۲۴ امتیازی شد و در همان رده سیزدهم جدول رده‌بندی باقی ماند ولی فاصله‌ خوبی با منطقه سقوط پیدا کرد. هوادار هم با ۳۱ امتیاز در جایگاه دهم قرار گرفت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت