صفحه خبر لوگوبالا تابناک

میلیون‌ها تن غلات در بنادر اوکراین غیرقابل دسترس شده

یک مقام سازمان ملل می‌گوید که دسترسی به میلیون‌ها تن غله در اوکراین به دلیل تهاجم روسیه و نبود ایمنی کافی برای ترانزیت کالا از بنادر این کشور غیرممکن شده است.
کد خبر: ۱۱۱۷۰۱۹
| |
10658 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از یورونیوز، مارتین فریک، مدیر برنامه جهانی غذای سازمان ملل در آلمان ضمن اشاره به اهمیت مواد غدایی تولید شده در اوکراین برای نیازهای فوری در جهان تصریح کرد: «در حال حاضر تقریباً ۴.۵ میلیون تن غلات در بنادر و کشتی‌های اوکراین غیرقابل دسترس و استفاده شده است.

اوکراین صادرکننده مهم غلاتی چون گندم و ذرت است که به ترتیب ۱۲ و ۱۷ درصد از عرضه جهانی این محصولات را به خود اختصاص می‌دهد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان