میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فردی در ۲۰ روز دو بار کرونا گرفت

محققان اسپانیایی برای اولین بار کارمندی جوان را در بخش مراقبت‌های بهداشتی شناسایی کرده‌اند که به فاصله ۲۰ روز دو بار به گونه‌های مختلف کرونا مبتلا شده است.
کد خبر: ۱۱۱۴۹۵۵
| |
6152 بازدید
فردی در ۲۰ روز دو بار کرونا گرفت


به گزارش تابناک به نقل از نیواطلس، توالی‌یابی ژنومی نشان داد که اولین عفونت از نوع دلتا و دومین عفونت از نوع اومیکرون بوده که این کوتاه‌ترین فاصله ثبت شده رسمی بین ابتلاء به دو گونه ویروس کرونا محسوب می‌شود.

مشروح نتایج این مطالعه موردی در کنگره اروپایی میکروبیولوژی بالینی و بیماری‌های عفونی آینده در پرتغال ارائه می‌شود و به جزئیات ابتلای یک کارمند زن ۳۱ ساله به کرونا می‌پردازد که ۱۲ روز قبل از اولین عفونت، سومین دوز واکسن کووید -۱۹ خود را تزریق کرده بود.

اولین عفونت از طریق آزمایش معمول کووید در بیمارستان در ماه دسامبر شناسایی شد. بیمار هیچ علامتی نشان نداد و توالی ژنومی تأیید کرد که عفونت از نوع دلتا بوده است.

پس از یک دوره قرنطینه ۱۰ روزه، زن به سر کار بازگشت و با علائم خفیف کرونا یعنی سرفه و تب در ۱۰ ژانویه ۲۰۲۲ مواجه شد. آزمایش دیگری دوباره نتایج مثبت را نشان داد و توالی ژنومی این بار نشان داد که عفونت از نوع اومیکرون است. محققان می‌گویند این امر نشان دهنده توانایی بالای سویه اومیکرون برای مقابله با سیستم ایمنی بدن انسان است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت