میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تساوی پرگل و جذاب؛ ادامه بحران تراکتور و سپاهان

کد خبر: ۱۱۰۷۱۸۳
| |
7840 بازدید

در نخستین بازی هفته بیستم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌های تراکتور تبریز و سپاهان اصفهان از ساعت 14:30 امروز (دوشنبه) در ورزشگاه شهید سلیمانی تبریز به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی 2 - 2 به پایان رسید.

پیمان بابایی و محمد عباس‌زاده در دقایق 1+45 و 70 برای تراکتور و محمدرضا حسینی و میلاد جهانی در دقایق 40 و 89 برای سپاهان گلزنی کردند تا عایدی دو تیم از این بازی تنها یک امتیاز باشد.

قضاوت دیدار تراکتور تبریز - سپاهان اصفهان بر عهده یاسر همرنگ بود که این داور به جلال‌‌الدین علی‌محمدی و گئورگی ولسیانی از سپاهان کارت زرد نشان داد.

ارطغرول ساغلام مربی جدید تراکتور که امروز خبر امضای قراردادش با این باشگاه منتشر شد، از جایگاه ویژه تماشاگر بازی تراکتور - سپاهان بود. همچنین محرم نویدکیا که اخیراً در دو مرحله از هدایت سپاهان استعفا کرده بود، بعد از حضور دوباره در اردوی زردپوشان، در این بازی از کنار زمین تیمش را هدایت کرد. تساوی دو تیم در این بازی نشان می‌دهد که شوک وارده به هر دو تیم خیلی جواب نداده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت