میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

طرح دموکرات‌های آمریکا برای کاهش تورم

سناتورهای دموکرات آمریکا به منظور مهار افزایش قیمت‌ها، طرح حذف مالیات بنزین برای سالجاری میلادی را ارائه کردند.
کد خبر: ۱۱۰۳۹۷۱
| |
4448 بازدید
طرح دموکرات‌های آمریکا برای کاهش تورم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از ان بی سی نیوز، دولت جو بایدن در حالی اولین ماه سال ۲۰۲۲ را پشت سر گذاشت که تورم در آمریکا همچنان ۷درصد بوده و افزایش قیمت اقلام ضروری، زندگی مردم این کشور را همزمان با وجود همه گیری کرونا سخت و دردناک کرده است.

سناتورهای دموکرات برای خروج دولت بایدن از این بحران اقتصادی به تازگی طرحی برای حذف مالیات بنزین ارائه کرده‌اند.

سناتور مارک کلی از ایالت آریزونا گفت: بر اساس این طرح، تعلیق مالیات فدرال قیمت بنزین را تا پایان سال کاهش خواهد داد و به خانواده‌هایی که با هزینه‌های بالا دست و پنجه نرم می‌کنند، کمک خواهد کرد.

بنزین یک کالای جهانی است و قیمت آن فقط تحت تأثیر عوامل داخلی نیست، بلکه اقدامات کشورهای خارجی نیز بر آن تاثیر دارد.

جن ساکی سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه گفت: جو بایدن رییس جمهوری آمریکا بر هر کاری که فشار قیمت بنزین بر خانواده‌ها را رفع کند، متمرکز خواهد شد.

سناتورهای دموکرات زمانی این طرح را ارئه می‌کنند که به زودی با انتخابات میان دوره‌ای مواجه شده و نیازمند آرای مردم هستند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت