ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وزیر بهداشت ژاپن: کودکان ۲ سال به بالا ماسک بزنند

وزیر بهداشت ژاپن در یک کنفرانس خبری با اشاره به افزایش موارد ابتلا به امیکرون در این کشور گفت: کودکان ۲ سال به بالا در مهد‌های کودک بهتر است برای محافظت در برابر سویه امیکرون ویروس کرونا، ماسک صورت داشته باشند.
کد خبر: ۱۱۰۲۸۸۷
| |
5453 بازدید
وزیر بهداشت ژاپن: کودکان ۲ سال به بالا ماسک بزنند
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، "گوتو شیگه یوکی" امروز (جمعه) طی مصاحبه‌ای با خبرنگاران گفت که ابتلا به سویه امیکرون به طور گسترده‌ای در حال شیوع در میان سالمندان و کودکان است و دولت توصیه می‌کند برای کودکان نیز در مواقع ضروری از ماسک صورت استفاده شود تا خطر ابتلا کاهش یابد.

وی تاکید کرد که وزارت بهداشت ژاپن باید توصیه کند کودکان ۲ سال به بالا به ویژه در مهد‌های کودک ماسک بزنند.

بنابر گزارش شبکه ان اچ کی ژاپن، در حال حاضر وزارت بهداشت این کشور استفاده از ماسک را برای کودکان زیر ۲ سال توصیه نمی‌کند و در خصوص کودکان ۲ سال به بالا نیز این وزارتخانه می‌گوید که باید اطمینان حاصل شود کودکان هنگام استفاده از ماسک مشکلی در تنفس ندارند و نیازی نیست که همه کودکان ماسک بزنند، اما در مهد‌های کودک بهتر است که کودکان بالای ۲ سال ماسک داشته باشند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار