تکذیب شایعات بی اساس درباره یک فرمانده ارتش

ادعاهای منتشره در فضای مجازی درباره نفوذی بودن و اعدام یک فرمانده ارتش تکذیب شد.
کد خبر: ۱۱۰۰۶۱۴
| |
23357 بازدید

تکذیب شایعات بی اساس درباره یک فرمانده ارتش

به گزارش «تابناک» به نقل از خبر فوری، این گفته که «چه کسی فکر می کرد که سردار اسماعیلی فرمانده پدافند ارتش نفوذی باشد و سرنوشت وی به اعدام ختم شود» ، شایعه‌ای است که با ارسال یک تصویر از یک متن نوشته بی‌پایه و اساس در حال دست به دست شدن است.

ظاهراً دشمن از چراغ خاموش بودن اقدامات امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی که در کسوت دستیاری فرمانده کل ارتش مشغول خدمت است به *عملیات آفند اطلاعاتی جهت جمع‌آوری اطلاعات* روی آورده که برای تکذیب این ادعا، امیر اسماعیلی خود را نشان داده و از فعالیت های خود بگوید.

برابر اطلاع از منابع آگاه، *ادعای مطرح شده در این شایعه کذب بوده* و سربازان ملت بزرگ ایران در ارتش حزب‌الله با هوشیاری هرچه تمام‌تر، دشمنان این مرز و بوم را در حصول به اهداف خود ناکام گذاشته و خواهند گذاشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت