صفحه خبر لوگوبالا تابناک

صیادمنش به فنرباغچه برگشت

به گفته یکی از خبرنگاران ورزشی ترکیه، اللهیار صیادمنش مهاجم ایرانی تیم فوتبال فنرباغچه تست‌های پزشکی را در این باشگاه انجام داد.
کد خبر: ۱۰۹۷۱۰۲
| |
10141 بازدید

 

به گزارش تابناک خبرآنلاین، اللهیار صیادمنش مهاجم ایرانی بعد از یک فصل و نیم حضور قرضی در تیم زوریا لوهانسک اوکراین و درخشش در این تیم، مجدداً به باشگاه فنرباغچه ترکیه بازگشت.

فنرباغچه در حال حاضر بدون سرمربی است و وضعیت صیادمنش برای ادامه کار در این تیم و یا انتقال به تیم دیگر به صورت قطعی مشخص نیست.

سهمیه بازیکنان خارجی تیم فنرباغچه پر است و حضور صیادمنش در این تیم مشروط به خالی شدن یک سهمیه از بازیکنان خارجی است.

این در شرایطی است که «یاگیز صابونچی‌اوغلو» خبرنگار سرشناس ترکیه‌ای مدعی شد اللهیار صیادمنش تست‌های پزشکی را پشت سر گذاشته است و به زودی تمریناتش را در فنرباغچه آغاز می‌کند.

این خبر احتمالا حاکی از این است که مهاجم ۲۰ ساله ایران در فنرباغچه ماندنی است.

صیادمنش به فنرباغچه برگشت

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان