ته چین؛

طرز تهیه کره محلی

کد خبر: ۱۰۹۵۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 09 January 2022
تعداد بازدید : 10405
کد خبر: ۱۰۹۵۶۹۹
|
۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 09 January 2022
|
45607 بازدید
|
۳
بازدید 45607
۳
کره محلی طرفداران بسیاری دارد که هم در وعده صبحانه همراه با مربا، شکلات، عسل و... سرو می‌شود و هم در کنار بسیاری از غذاها نظیر انواع برنج، و کباب سرو می‌شود و به طور خاص این روزها برای کاسه کباب پرکاربرد است. طرز تهیه کره محلی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۵
کره محلی؟!!! این یا نمیدونه معنای محلی چیه یا اصلا با کره آشنا نیست!!!
پاسخ ها
س ح
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۲
خدايي قشنگ نوشتي ايشون اصلا نميدونند كه كره محلي چيه . كره محلي از ماست دوغ شده و زده شده بدست ميآد
م
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
اینا روش های بازاریه که کره سریع تو مغازه مصرف میشه با کره دوغی و محلی واقعی فرق داره
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟