صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حریق اتوبوس مسافربری در آزادراه تهران - پردیس

مسئول سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری پردیس از وقوع یک مورد حریق اتوبوس بدون مسافر در آزادراه تهران- پردیس خبر داد و گفت: راننده این خودرو فوت شده است.
کد خبر: ۱۰۹۵۰۲۴
| |
7298 بازدید
حریق اتوبوس مسافربری در آزادراه تهران - پردیس

به گزارش «تابناک»، مهدی درفکی در گفتگو با خبرنگار مهر، از وقوع آتش سوزی یک اتوبوس مسافربری خبر داد و اظهار داشت: این اتوبوس در آزادراه تهران- پردیس پارک شده بوده که دچار حریق می‌شود.

درفکی در تشریح جزئیات بیشتر این حادثه گفت: این حادثه ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه امشب جمعه سوم دی ماه رخ داد که با اطلاع به سازمان آتش نشانی بلافاصله مأموران و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

وی بیان داشت: این اتوبوس، از صبح امروز به دلیل نقص فنی و بدون حضور مسافر در این مکان علی رقم تذکرهای داده شده متوقف بوده است.

مسئول سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری پردیس در ادامه عنوان داشت: با اعزام نیروها مشاهده شد که راننده حدود ۵۰ ساله در اتوبوس حضور دارد که به علت نشت گاز پیک نیک حادثه رخ داده و راننده نیز بر اثر نشت گاز فوت شده است.

درفکی با اشاره به اینکه این اتوبوس از ناوگان حمل و نقل عمومی پردیس نبوده و به صورت گذری به علت نقص فنی در این محل توقف کرده بود بیان داشت: حریق اتوبوس اطفا شد و متوفی نیز که دچار سوختگی از ناحیه پاها شده بود نیز از محل خارج شد.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات