میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حمله ارتش عراق به مواضع داعش در صلاح الدین

ستاد اطلاع رسانی نظامی ارتش عراق از هدف قرار گرفتن پنج لانه داعش در استان صلاح الدین واقع در شمال این کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۰۹۲۶۲۲
| |
5243 بازدید
حمله ارتش عراق به مواضع داعش در صلاح الدین
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مرکز اطلاع رسانی امنیتی ارتش عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروی هوایی عراق صبح امروز با استفاده از جنگنده‌های اف۱۶ عراق، هفت حمله هوایی به پنج لانه تروریست‌های داعش انجام داده است.

در این بیانیه آمده که این حملات هوایی قبل از حملات نیرو‌های دستگاه مبارزه با تروریسم در منطقه مطیبیجه واقع در شرق استان صلاح الدین صورت گرفته است.

در ادامه بیانیه تأکید شده که به منظور تشدید تلاش‌های اطلاعاتی و پس از کسب اطلاعات دقیق و اخذ تأییدیه‌های قضایی، نیروی دستگاه امنیت ملی استان نینوی توانست شش تروریست تحت تعقیب قوه قضائیه را مطابق با مفاد ماده ۴ تروریسم عراق دستگیر کنند.

در پایان بیانیه آمده است: اظهارات متهمان به صورت مکتوب به مراجع ذی‌صلاح قانونی ارجاع داده شد تا اقدامات لازم صورت بگیرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت