یک فرمانده داعش در شمال عراق دستگیر شد

سازمان مبارزه با تروریسم عراق امروز (پنج‌شنبه) از بازداشت یک سرکرده داعش به همراه معاونش در استان کرکوک خبر داد.
کد خبر: ۱۰۹۲۲۰۹
| |
4246 بازدید
یک فرمانده داعش در شمال عراق دستگیر شد


به گزارش تابناک به نقل از، به نقل از شفق نیوز،در بیانیه این نهاد عراقی بدون ذکر نام فرد دستگیر شده، آمده است که او سابقه طولانی در اقدامات تروریستی در استان کرکوک دارد.

عملیات مشترک ارتش عراق و نیروهای پیشمرگه از روز گذشته میان بغداد و کرکوک با هدف پاکسازی این مناطق از تروریست‌ها آغاز شده است. منطقه‌ای که در دو هفته گذشته شاهد چندین عملیات تروریستی داعش علیه نیروهای پیشمرگه بود.

همزمان یک منبع امنیتی نیز از آغاز عملیات مشترک پیشمرگه و نیروهای پلیس فدرال عراق در منطقه «کرمیان» علیه داعش خبر داد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت