اومیکرون اجلاس اوپک را به تعویق انداخت

سازمان کشور‌های تولیدکننده نفت (اوپک) برای بررسی جوانب شیوع سویه اومیکرون برگزاری دو جلسه فنی را به روز‌های آتی موکول کرد.
کد خبر: ۱۰۹۰۲۸۹
|
۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۱ 29 November 2021
|
5179 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، تارنمای شبکه خبری بلومبرگ امشب نوشت که جلسه مشترک کمیته فنی به جای فردا -دوشنبه-، روزچهارشنبه (۱۰ آذر) و جلسه نظارتی وزیران که اعضای اوپک پلاس نیز در آن حضور دارند به جای سه شنبه این هفته، پنج شنبه (۱۱ آذر) برگزار خواهند شد.

به گفته منابع آگاه، این تاخیر به تولیدکنندگان عمده نفت فرصت می‌دهد تا بازار را پس از ظهور سویه جدید ویروس کرونا که به افت بیش از ۱۰ درصدی قیمت‌ها در جمعه پیش انجامید، تجزیه و تحلیل کنند. اوپک همچنین تأثیر احتمالی رهاسازی برنامه ریزی شده ذخایر راهبردی آمریکآمریکا و سایر کشور‌های مصرف کننده را ارزیابی خواهد کرد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت