قیمت جهانی نفت خام جهش کرد / برنت ۷۹ دلاری شد

قیمت نفت خام در معاملات امروز، دوشنبه در حالی جهش کرد که با وجود نگرانی‌هایی در مورد عرضه نفت، تسهیل محدودیت‌های قرنطینه‌ای موجب رشد تقاضای جهانی شده است.
کد خبر: ۱۰۷۸۶۹۰
| |
4726 بازدید

قیمت جهانی نفت خام جهش کرد / برنت ۷۹ دلاری شد

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت خام در معاملات امروز، دوشنبه در حالی جهش کرد که با وجود نگرانی‌هایی در مورد عرضه نفت، تسهیل محدودیت‌های قرنطینه‌ای موجب رشد تقاضای جهانی شده است.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، تا ساعت ۱۰:۰۰ به وقت تهران ۱.۵ درصد جهش کرد و به ۷۹.۲۳ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۱.۵ درصد جهش کرد و به ۷۵.۰۹ دلار رسید.

افزایش قیمت‌های گاز هم باعث شده است قیمت نفت خام بالا برود. به نظر می‌رسد استفاده از نفت به جای گاز در تولید برق حالا ارزان‌تر تمام می‌شود.

کمتر بودن میزان تولید نفت خام از میزان تقاضا باعث شده است در هفته‌های اخیر ذخایر انبارهای نفت جهان کاهش یابد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت