سرقت اطلاعات از سازمان ملل توسط یک گروه هکری

شبکه بلومبرگ گزارش کرد که در اوایل سال جاری یک گروه هکری ناشناس به شبکه‌های سازمان ملل نفوذ کرده و اطلاعات حساسی را به سرقت برده است.
کد خبر: ۱۰۷۵۲۶۰
| |
3549 بازدید
سرقت اطلاعات از سازمان ملل توسط یک گروه هکری
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، بلومبرگ پنجشنبه شب افزود، حملات سایبری و نفوذ به شبکه‌های سازمان ملل توسط شرکت امنیت سایبری رسکیوریتی (Resecurity) کشف شده است.

براساس گزارش شرکت رسکیوریتی نفوذ هکر‌ها به شبکه‌های سازمان ملل متحد در ۵ آوریل (۱۶ فروردین) رخ داد و تا ۷ آگوست (۱۶ مرداد) پابرجا بوده است.

جین یو مدیر اجرایی امنیت شرکت رسکیوریتی گزارش گفت: این اقدام با هدف به خطر انداختن تعداد زیادی از کاربران در شبکه سازمان ملل متحد برای جمع آوری اطلاعات بیشتر انجام شده است.

طبق گزارش شرکت امنیتی رسکیوریتی، در آخرین نفوذ صورت گرفته هکر‌ها سعی کردند اطلاعاتی در مورد شبکه‌های کامپیوتری سازمان ملل متحد جمع آوری کرده و به ۵۳ حساب سازمان ملل نفوذ پیدا کنند.

در گزارش‌های منتشر شده تا کنون اشاره‌ای به گروه هکری که توانسته به شبکه‌های سازمان ملل نفوذ پیدا کند نامی آورده نشده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار