آرامکو به سازندگان نیروگاه خورشیدی عربستان پیوست

شرکت آرامکو به گروهی از شرکت‌ها شامل ACWA Power برای ساخت نیروگاه خورشیدی یک میلیارد دلاری در عربستان سعودی پیوست.
کد خبر: ۱۰۷۰۱۲۷
| |
6689 بازدید
|
۲
آرامکو به سازندگان نیروگاه خورشیدی عربستان پیوست
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، آرامکو ۳۰ درصد سهم در پروژه خورشیدی سدیر خواهد داشت در حالی که شرکت ACWA و شرکت هولدینگ آب و برق هر یک ۳۵ درصد سهم خواهند داشت. شرکت ACWA که ۵۰ درصدش متعلق به صندوق سرمایه دولتی عربستان سعودی است، اعلام کرد با وام دهندگان در خصوص پروژه ۱۵۰۰ مگاواتی به توافق رسیده است.

عربستان سعودی در گذار از سوخت فسیلی به سمت انرژی پاک به کندی عمل کرده است. شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی در آوریل از پروژه سدیر خبر داده و اعلام کرده بود هنگامی که فعالیتش را شروع کند، بزرگترین نیروگاه خورشیدی عربستان سعودی خواهد بود. این نیروگاه در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ تولید برق را آغاز می‌کند.

همسو با حرکت اقتصاد‌های جهان به سوی استفاده از انرژی سبزتر، شرکت آرامکوی سعودی به همراه صندوق سرمایه گذاری دولتی، به دنبال هزینه در پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر است. امین ناصر، مدیرعامل آرامکو هفته گذشته اظهار کرد که این شرکت با وجود سرمایه گذاری برای افزایش ظرفیت تولید و صادرات نفت، در حال بررسی تولید و صادرات هیدروژن است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بانک‌های متعدد شامل گروه میزوهو فایننشیال، بانک ریاض، بانک توسعه کره، شرکت سرمایه گذاری‌های نفتی عرب، بانک الراجحی و استاندارد چارترد این پروژه را تامین مالی می‌کنند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
United States of America
|
۰۵:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
خاک بر سر ما
ناشناس
|
Germany
|
۰۷:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
بیست سال دیگه گه نفت اهمیت امروزو نداره. ایران در ردیف افغانستان و پاکستان قرار میگیره و همه کشورهای اطراف پیشرفت کرده اند
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت