بازدید 2835

مسکو: هنوز طالبان را به رسمیت نمی‌شناسیم

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کردکه مسکو هنوز جنبش طالبان (سازمانی که در روسیه ممنوع است) را به عنوان مقام‌های قانونی افغانستان به رسمیت نمی‌شناسد.
کد خبر: ۱۰۷۰۱۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۲ 15 August 2021
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، ضمیر کابلوف نماینده ویژه رییس جمهوری روسیه در امور افغانستان و مدیر بخش دوم آسیا در وزارت خارجه روسیه به ریانووستی گفت: «نه، ما هنوز آن را به رسمیت نشناخته ایم، اما همه چیز زمان خودش را دارد، منتظر می‌مانیم و خواهیم دید.»

وی تایید کرد که مسکو آماده همکاری با دولت انتقالی در افغانستان است.

یک روز قبل، سفارت روسیه در افغانستان به تاس گفته بود گفت که روسیه آماده همکاری با دولت انتقالی افغانستان است.

پیشتر گزارش شد که اشرف غنی رییس جمهوری افغانستان پس از اعلام کنترل طالبان بر این کشور با کناره گیری از قدرت موافقت کرد. غنی از کابل به تاجیکستان رفت و بعدا به دلایل امنیتی به کشور ثالث سفر خواهد کرد.

طالبان، به نوبه خود، از کابل خواست تا همکاری کند و بر تغییر قدرت «در اسرع وقت» تاکید کرد.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عید نوروز # سال 1402 # سال مهار تورم و رشد تولید # فوتبال ساحلی ایران # دعای روز پنجم رمضان
آخرین اخبار
وب گردی