اسناد وزارت بهداشت درباره واردات واکسن
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در واکنش به ادعای رئیس اتاق تهران مبنی بر عدم همکاری وزارت بهداشت برای واردات واکسن، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، به دنبال ادعای مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران که گفته بود در فروردین امسال مقدمات واردات ۶ میلیون دوز واکسن را طی کردیم اما وزارت بهداشت مانع شد، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، مدارکی را منتشر کرد.
در این نامهها که تصاویر آنها آمده است، مدیرکل امور دارویی سازمان غذا و دارو با واردات واکسن توسط شرکت بخش خصوصی موافقت نموده است. این واردات شامل واکسنهای آسترازنکا و سینوفارم بوده است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۳
چرا از اسفند تا خرداد 1400 زمان طلایی خرید واکسن اقدامی برای وارادات نکردید.
چه کسی گفت واکسن وارد نکنید اردیبهشت با تولید داخل همه رو واکسن میزنیم در حالی الان اواخر مرداد تازه یک میلیون واکسن داخل ترزیق شده است.
چه کسی گفت اونقدر واکسن تولید میکنیم که صادرات به مردم مظلوم امریکا داشته باشیم
چرا از ورود بهترین واکسن های دنیا جلوگیری کردید ....
واکسن سینو فارم رو 19.5 دلار فاکتور کرده!!! در حالیکه واکسن فایزر 18 یا 20 دلاره ....!!!
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟




