میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دیدار رئیسی با رئیس مجلس صربستان

رئیسی در دیدار رئیس مجلس صربستان: آینده متعلق به کشورهایی نیست که به دیگران ظلم می‌کنند.
کد خبر: ۱۰۶۸۳۴۶
| |
6940 بازدید
دیدار رئیسی با رئیس مجلس صربستان

به گزارش تابناک، سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، شامگاه پنجشنبه در دیدار "ایویتسا داچیچ" رئیس پارلمان صربستان با بیان اینکه دو کشور می‌توانند روابط گسترده‌ای در عرصه‌های مختلف داشته باشند، گفت: ایران و صربستان ظرفیت‌های زیادی برای گسترش مناسبات دارند که می‌توانند آن‌ها را در راستای منافع ملت‌های خود فعال کنند.

رئیس جمهور افزود: ایران کشوری صلح‌دوست و خیرخواه ملت‌های دیگر است و بر این باور است که آینده متعلق به کشورهایی نیست که به دیگران ظلم می‌کنند.

"ایویتسا داچیچ" نیز در این دیدار با بیان اینکه صربستان کشوری مستقل است که در سیاست خارجی خود نیز استقلال دارد، اظهار داشت: معتقدیم ایران و صربستان در عرصه اقتصادی منافع مشترک زیادی دارند و لذا باید با شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دو کشور، برنامه مناسبی برای گسترش همکاری‌های دوجانبه تدوین و اجرا کنیم.



میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات