یک هفته از غیبت پزشک جنجالی مجیدی گذشت
کد خبر: ۱۰۵۶۶۳۶
| | 5964 بازدید
سیدمحمد آبادی پزشک تیم استقلال که از لیگ قهرمانان آسیا به این تیم اضافه شد، در تمرینات روزهای گذشته غایب بوده است. این پزشک که بر سر حضورش روی نیمکت آبیها نیز سر و صداهای زیادی به راه افتاد و ظاهرا هنوز هم مرکز پزشکی ایفمارک مجوز حضور او روی نیمکت را صادر نکرده، حالا مدتی است به خارج از کشور رفته است.
به گزارش تابناک ورزشی، دکتر آبادی که در خارج از کشور اقامت دارد، تصمیم گرفت در تعطیلات لیگ برتر مدتی ایران را ترک کند و نزد خانواده اش باشد. او، اما با اینکه یک هفته از شروع تمرینات استقلال میگذرد، هنوزبه ایران برنگشته و در تمرینات تیمش غایب است.
این در حالی است که ظاهرا غیبت دکتر آبادی در تمرینات استقلال با فرهاد مجیدی هماهنگ شده و این پزشک قرار است طی روزهای آینده به ایران برگردد و کارش را از سر بگیرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




