صدای لالایی ایران خاموش شد

رحموک نصرتی، هنرمند پیشکسوت موسیقی نواحی و از خوانندگان استان سیستان و بلوچستان، امروز یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، در ۹۰ سالگی بر اثر کهولت سن درگذشت.
کد خبر: ۱۰۵۶۴۵۳
| |
27515 بازدید
صدای لالایی ایران خاموش شد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، روابط عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت، با اعلام این خبر، درگذشت این هنرمند پیشکسوت موسیقی نواحی را تسلیت گفت.

رحموک نصرتی، دوم اردیبهشت سال ۱۳۱۰ متولد شد. او اهل شهرستان فنوج و یکی از خوانندگان استان سیستان و بلوچستان و از نسل میراث‌بانان موسیقی نواحی جنوب بود. او در سال ١٣٨۴ در دومین جشنواره بومی زنان مناطق و نواحی ایران حضور داشت و به همراه عصمت هودیانی روی صحنه رفت و هنر خود را به نمایش گذاشت. تخصص اصلی او خواندن لالایی‌ها و «زهیروک‌خوانی» بود.

رحموک نصرتی، مدرک درجه یک هنری داشت و از اعضای موسسه هنرمندان پیشکسوت بود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت