فولاد، برای حفظ گل زودهنگام به تراکتور محکم نبود

کد خبر: ۱۰۵۴۱۴۱
| |
6934 بازدید

 تیم‌های فوتبال فولاد خوزستان و تراکتور تبریز از ساعت 20:45 امشب (دوشنبه) در دیداری معوقه از هفته بیستم لیگ برتر، در ورزشگاه شهدای فولاد به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی یک - یک خاتمه یافت.

در این دیدار ساسان انصاری در دقیقه 3 برای فولاد و ابوالفضل رزاق‌پور در دقیقه 34 برای تراکتور موفق به گلزنی شدند.

این تساوی در حالی رقم خورد که فولادی‌ها بعد از قبول شکست در بازی قبلی‌ مقابل نساجی، این فرصت را داشتند در اهواز مقابل تراکتور که چند بازیکن اصلی‌اش را در اختیار نداشت، پیروز شوند و خود را دوباره به کورس سهمیه لیگ قهرمانان بازگردانند.

قضاوت این بازی برعهده محمد حسین ترابیان بود که به محمد میری و صابر حردانی از فولاد و محمدرضا اخباری و محمد خرم‌الحسینی از تراکتور کارت زرد نشان داد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت