قلعه‌نویی وسط دربی، جای استقلال را در جدول گرفت!

کد خبر: ۱۰۵۱۸۷۲
| |
5575 بازدید

تیم‌های فوتبال گل‌گهر سیرجان و ذوب‌آهن اصفهان در نخستین بازی هفته بیست‌وسوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران از ساعت 17:55 امروز (جمعه) در ورزشگاه شهیدقاسم سلیمانی سیرجان به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری یک گله گل‌گهر به پایان رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، نوید عاشوری در دقیقه 49 تک گل تیم میزبان را به ثمر رسانده است تا شاگردان امیر قلعه‌‌نویی با 35 امتیاز موقتاً به رده سوم جدول راه پیدا کنند و شانس خود را برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان حفظ کنند.

در آن سوی میدان ذوب‌آهن که هفته پیش موفق شده بود استقلال را با دو گل در ورزشگاه آزادی شکست دهد،‌ خروج با دست خالی از این بازی همچنان در منطقه خطر جدول قرار دارد.

قضاوت این بازی برعهده پیام حیدری بود که این داور به رضا محمود‌آبادی، وحید محمد‌زاده، پیمان رنجبری و مهرداد قنبری از ذوب‌آهن کارت زرد نشان داده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت