صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

ذوب یخ‌های قطب جنوب سطح آب دریاها را بالا می‌آورد

شبکه خبری سی ان ان گزارش داد که ذوب شدن یخ‌های قطب جنوب می‌تواند سطح آب دریاها را تا تقریبا ۵۸ متر بالا ببرد.
کد خبر: ۱۰۵۰۱۳۰
| |
6814 بازدید
|
۱
ذوب یخ‌های قطب جنوب سطح آب دریاها را بالا می‌آورد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از تارنمای شبکه خبری سی ان ان، توده یخی واقع در جنوب سطح کره زمین در واقع بزرگترین ذخیره یخ در سراسر جهان به حساب می‌آید. اگر تمام توده یخ قطب جنوب ذوب شود، می‌تواند سطح دریاها را تا تقریبا ۵۸ متر بالا بیاورد که بیش از ۹ برابر جزیره گرینلند در قطب شمال است.

هنگام پیش بینی در مورد اینکه سطح دریاها بر اثر گرمای جهانی چه میزان افزایش پیدا می‌کند، نقش قطب جنوب جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص می‌دهد. دیگر یخچال‌های طبیعی و توده‌های یخ به قدری آب را در خود می‌گنجانند که می‌تواند منجر به مشکلات بزرگی در شهرهای ساحلی شود.

همچنان پرسش اصلی این است که اگر انسان‌ها به گرمایش سیاره زمین ادامه دهند توده‌های یخی در قطب جنوب تا چه اندازه ذوب می‌شوند و در نهایت این نگرانی وجود دارد که سرنوشت ۶۰۰ میلیون انسان ساکن در مناطق ساحلی به کجا می‌رسد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
انشالله یکبار دیگر طوفان نوح قرار تکرار شود
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات