رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرجایزه ۲۰ میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات هسته‌ای ایران
3بازدید
۱

تورم سال ۹۹ به ۳۶.۴ درصد رسید

مرکز آمار نرخ تورم سال ۹۹ را ۳۶.۴ درصد اعلام کرد.

تورم سال ۹۹ به ۳۶.۴ درصد رسید

به گزارش تابناک به نقل از مرکز آمار ایران، نرخ تورم نسبت به سال گذشته برای کل کشور، مناطق شهری و مناطق روستایی به ترتیب ١,٦، ١.٨ و ٠.٤ واحد درصد افزایش یافته است.

 شاخص قیمت کالا‌ها و خدمات مصرفی در سال ١٣٩٩ برای کل کشور، مناطق شهری و مناطق روستایی به ترتیب عدد ٢٥٢,٦، ٢٥٠.٦ و ٢٦٣.٥ را نشان می‌دهد که نسبت به سال قبل (نرخ تورم) برای کل کشور ٣٦.٤ درصد، مناطق شهری ٣٦.٢ درصد و مناطق روستایی ٣٧.٧ درصد افزایش نشان می­‌دهد. نرخ تورم نسبت به سال گذشته برای کل کشور، مناطق شهری و مناطق روستایی به ترتیب ١.٦، ١.٨ و ٠.٤ واحد درصد افزایش یافته است.

نرخ تورم گروه عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات» در سال ١٣٩٩ برای کل کشور ٣٩,٠ درصد، مناطق شهری ٣٨.٧ درصد و مناطق روستایی ٣٩.٩ درصد بوده است. نرخ تورم «خوراکی­ ها، آشامیدنی­‌ها و دخانیات» نسبت به سال گذشته برای کل کشور، مناطق شهری و مناطق روستایی به ترتیب ٣.٦، ٤.٠ و ٢.٣ واحد درصد کاهش یافته است.

نرخ تورم گروه عمده «کالا‌های غیر خوراکی و خدمات» در سال ١٣٩٩ برای کل کشور ٣٥,٢ درصد، مناطق شهری ٣٥.١ درصد و مناطق روستایی ٣٥.٨ درصد بوده است. نرخ تورم «کالا‌های غیر خوراکی و خدمات» نسبت به سال گذشته برای کل کشور، مناطق شهری و مناطق روستایی به ترتیب ٣.٨، ٤.٠ و ٢.٣ واحد درصد افزایش یافته است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۱۲ ۱۸:۱۹

مگر هنوز عوامل دولت معجزه هزاره سوم آمار می دهند؟ دولت راستگویان همه چیز چند برابر شده در سال گذشته و تورم اینقدر است؟ چلوکباب کوبیده هم سه برابر شده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.