صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
در دیدار مذاکره کننده ارشد دولت نجات ملی یمن؛

ظریف خواستار پایان جنگ و رفع محاصره یمن شد

وزیر امور خارجه با ابراز تاسف از شرایط ۶ ساله جنگ تحمیلی به مردم یمن، خواستار پایان جنگ و رفع محاصره این کشور شد.
کد خبر: ۱۰۴۸۸۲۸
| |
8572 بازدید
ظریف خواستار پایان جنگ و رفع محاصره یمن شد
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، محمد جواد ظریف که در عمان به سر می‌برد با محمد عبدالسلام مذاکره کننده ارشد دولت نجات ملی یمن دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه در این دیدار با ابراز تاسف از شرایط ۶ ساله جنگ تحمیلی به مردم یمن، پایان جنگ و رفع محاصره از این کشور را خواستار شد.

ظریف بار دیگر دیدگاه کشورمان مبنی بر راه حل سیاسی به عنوان تنها راه حل بحران یمن را مورد تاکید قرار داد و حمایت ایران از برقراری آتش بس و گفتگو‌های یمنی- یمنی را مورد تصریح قرار داد.

محمدعبدالسلام نیز در این دیدار از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از مردم یمن قدردانی کرد و ظریف را در جریان آخرین تحولات یمن قرار داد.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات