میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

همتی: قدرت خرید مردم با حرف و جنجال سیاسی تقویت نمی شود

رییس کل بانک مرکزی گفت: قدرت خرید مردم با حرف و جنجال سیاسی  تقویت نمی شود با سرمایه گذاری گسترده و مولد است که تولید و رفاه افزایش می یابد.
کد خبر: ۱۰۴۴۰۶۳
| |
4794 بازدید
همتی: قدرت خرید مردم با حرف و جنجال سیاسی تقویت نمی شود

رییس کل بانک مرکزی گفت: قدرت خرید مردم با حرف و جنجال سیاسی  تقویت نمی شود با سرمایه گذاری گسترده و مولد است که تولید و رفاه افزایش می یابد.

به گزارش تابناک اقتصادی، "عبدالناصر همتی" در یادداشت اینستاگرامی خود نوشت: در نخستین روزهای کاری سال نو ذکر چند نکته را ضروری می‌دانم، کشورمان در دوسال گذشته دوران بسیار سختی را پشت سر گذراند. 

وی با بیان اینکه این میزان از انواع تحریم ها و فشارها به درآمد ارزی و تجارت و مبادلات بانکی بین المللی می‌توانست اقتصاد هر کشوری را متلاشی و از پا در بیاورد، اظهار داشت: فشار اقتصادی زیادی به طبقه متوسط و با درآمد پایین جامعه وارد آمد، استقامت و مقاومت مردم به خصوص تاب آوری کشور فوق العاده بود.

 همتی افزود: بانک مرکزی به کمک سایر بخش ها از همه توان تخصصی و مدیریتی خود برای خنثی سازی، غلبه بر فشار حداکثری و کاهش اثرات منفی آن بر اقتصاد و مردم بهره برد. 

رییس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: قبلاً گفتم ناگفته‌هایی وجود دارد که به موقع خود خواهم گفت. ولی انصاف نیست افرادی که نتایج عملکردشان در چند دهه گذشته برای مردم و صاحب نظران آشکار است و معضلات ساختاری اقتصاد نتیجه تصمیمات قبلی آنهاست، عملکرد دو سال بسیار سخت اخیر را با شرایط عادی آن هم با درآمد ارزی چندین ده میلیارد دلاری مقایسه و حکم بر ضعف عملکرد صادر کنند.

 وی گفت: فضای انتخاباتی و برخی ضعف‌های بخشی در تمشیت امور مردم نباید فضای لازم برای تلخ کردن شیرینی شکست فشار حداکثری را فراهم بسازد. 

همتی افزود: شرایط معیشتی بخش عمده‌ای از مردم با وجود همه تلاش های مسئولین و جبران های انجام گرفته نیازمند توجه جدی غیر شعاری است. 

رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه قدرت خرید مردم با حرف و جنجال سیاسی  تقویت نمی شود با سرمایه گذاری گسترده و مولد است که تولید و رفاه افزایش می یابد، گفت: بهبود انتظارات و شرایط کسب و کار و کاهش نااطمینانی‌ها از شرایط اصلی سرمایه‌گذاری هستند. هیچکس حق ندارد در خصوص این موضوع مهم فرصت سوزی کند. 

وی تاکید کرد: سال ۱۴۰۰ را با تأسی به فرمایشات رهبرمعظم انقلاب با تقویت تولید به فرصتی برای تقویت قدرت خرید مردم تبدیل کنیم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت