ته چین؛

طرز تهیه گز آردی

کد خبر: ۱۰۴۳۸۸۴
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 19 April 2021
تعداد بازدید : 29132
بازدید 34333
۴
گز از تنقلات شیرین، معروف و سنتی ایران، سوغات اصلی اصفهان است؛ همچنین در همدان، چهارمحال و بختیاری، کرمان، فارس و یزد نیز تولید می‌شود. برای تهیه گز از شکر، سفیده تخم مرغ، مغز بادام و پسته و هل و گلاب استفاده می‌شود. در روش مرسوم صنعتی از گلوکز برای تهیه گز استفاده می‌شود که این ماده در بازار موجود است. اکنون ابتدا طرز تهیه گلوکز خانگی و سپس طرز تهیه گز آردی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
تیترتان اشتباه است شما طرز تهیه شربت گلوکز را نوشته اید نه گلوکز.
با سلام این چیزی که شما درست کردید یه چیزی شبیه گزه وگرنه گز اصول خودش را داره
با سلام
لطفاً اصلاح بفرمایید
گز سوغات اصلی شهر بلداجی در استان چهارمحال و بختیاری است که دلالان اصفهانی با قیمت ارزان ان را خریداری کرده و با بسته‌بندی زیبا با چندبرابر قیمت ان را می‌فروشند.
با سلام و احترام.
بر اساس تمام اسناد تاریخی گز میراث ماندگار اصفهان و سوغات اصفهان هست.
مالکیت فکری تولید گز متعلق به اصفهان هست.
تشکر از سایت تابناک