کد خبر: ۱۰۴۳۸۸۴
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 19 April 2021
گز از تنقلات شیرین، معروف و سنتی ایران، سوغات اصلی اصفهان است؛ همچنین در همدان، چهارمحال و بختیاری، کرمان، فارس و یزد نیز تولید می‌شود. برای تهیه گز از شکر، سفیده تخم مرغ، مغز بادام و پسته و هل و گلاب استفاده می‌شود. در روش مرسوم صنعتی از گلوکز برای تهیه گز استفاده می‌شود که این ماده در بازار موجود است. اکنون ابتدا طرز تهیه گلوکز خانگی و سپس طرز تهیه گز آردی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
United Kingdom
|
۰۹:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۳۰
تیترتان اشتباه است شما طرز تهیه شربت گلوکز را نوشته اید نه گلوکز.
امین مردانی بلداجی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۱
با سلام این چیزی که شما درست کردید یه چیزی شبیه گزه وگرنه گز اصول خودش را داره
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: