بازدید 5782
۲
نانوایی‌ها به دلیل رفت‌وآمد همیشگی مردم و صف کشیدن برای خرید نان، یکی از اماکن پرخطر از نظر انتقال کرونا محسوب می‌شوند. بنابراین هنگام مراجعه به نانوایی باید یکسری نکات بهداشتی را رعایت کرد تا از کووید-۱۹ در امان بمانیم.
کد خبر: ۱۰۴۲۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۵ 24 March 2021

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، بنابر اعلام انجمن آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایرانیان، مردم ایران معمولا ترجیح می‌دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی‌ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید درصف خرید نان بود. رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ در این واحدها، جلوگیری کند:

- سعی کنید تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.

- در صورت نیاز، حتما با خودتان حداقل یک جفت دستکش یکبار مصرف به همراه ببرید و بپوشید یا اسپری الکل به همراه داشته باشید.

- در هنگام حضور در نانوایی و در نوبت ایستادن از ماسک استفاده کنید.

- در نوبت نان، حتما فاصله حداقل یک و نیم متری را از دیگران رعایت کنید.

- در نوبت نان با مشتریان دیگر به صورت روبرو قرار نگیرید و ترجیحا با کسی صحبت نکنید.

- از دست زدن به کلیه سطوح و وسایل و دستگیره درب در نانوایی خودداری کنید.

- محترمانه از افراد در نوبت درخواست کنید فاصله یک و نیم متری از یکدیگر را رعایت کنند.

- مواظب باشید به غیر از خودتان فرد دیگری به نان‌ها دست نزند.

- اطمینان داشته باشید هنگام برداشتن نان‌ها دستان شما با هیج جایی تماس نداشته است.

- حتما با خود برای خرید نان سفره یا کیسه نایلونی تمیز به همراه داشته باشید.

- اسکناس و سکه می‌توانند از عوامل سرایت بیماری باشند. بنابراین تا حد امکان از کارت خوان استفاده کنید و بعد از استفاده از کارتخوان دست‌های خود را یا اسپری الکل ضدعفونی کنید.

- سعی کنید فقط پول به اندازه خرید نان به نانوایی بدهید و از رد و بدل شدن پول خرد امتناع کنید.

- پول نان را می‌توانید از قبل در دستمال کاغذی یا کیسه فریز بگذارید و سپس دستان خود را با آب و صابون بشویید.

- قبل از دست زدن به نان‌ها مجددا دست‌های خود را با محلول‌های ضدعفونی حاوی الکل ۷۰ درصد ضدعفونی کنید.

- مراقب باشید تا در مجاورت افراد دارای سرفه و تنگی نفس و تب قرار نگیرید.

- ترجیحا خرید نان را در ساعات خلوت نانوایی‌ها انجام دهید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۴
چندی پیش یک تحقیق در مورد آلودگی 96%ی دست نانوایان به باکتری های خطرناک با منشا مدفوع انسانی منتشر شد که تابناک هم آن را باز نشر داد اما هیچ اتفاقی نیافتاد! چرا؟
چون مقاماتی که باید در این باره تصمیمی می گرفتند، نان شان را از نانوایی ها تهیه نمی کنند و بطبع، هیچ نگرانی و دغدغه ای هم نداشتند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۴
اقا مگه سازمان بهداشت اعلام نکرد که از سطوح و خوردن منتقل نمیشه؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
برچسب منتخب
مذاکرات وین سیل جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه اومیکرون