ته چین؛

دستور پخت شکر پلو با خورش قیمه

کد خبر: ۱۰۴۱۰۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 05 April 2021
تعداد بازدید : 4621
کد خبر: ۱۰۴۱۰۷۹
|
۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 05 April 2021
|
9968 بازدید
|
۲
بازدید 9968
۲
«شکر پلو» یکی از غذاهای خوش طعم و سنتی شیراز است که معمولاً با «خورش قیمه» سرو می‌شود. دستور پخت این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
کدبانوی شیرازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
این چیه؟؟ واقعا جای حتی ی ذره سلیقه و ابتکار خالیه!!! کاسه پلاستیکی قرمز!! قابلمه های کر و کثیف و رنگ و وارنگ، ی برنامه آشپزی از تلویزیونهای ترکیه ببینید،‌ فقط بفهمین سلیقه چیه وگرنه که شماها که نمیخواین از این عصر حجر بیرون بیایین ، واقعا حیف به شیراز زیبا و غذاهاش که قابلمه شما ضایعش کنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
نمی‌خواد نظر بدی
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟