مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش تشخیص روغن زیتون اصل
تعداد بازدید : 28245
کد خبر:۱۰۴۰۸۸۲
کد خبر:۱۰۴۰۸۸۲
43884 بازدید
نظرات: ۳
ته چین؛

طرز تهیه اشکنه عدس

اِشْکِنه یکی از خوراک‌های ایرانی است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این خوراک تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت شده‌است. اشکنه با دستورپخت‌های متفاوت و ترکیب‌های متفاوتی تهیه می‌شود. اشکنه عدس یکی از انواع اشکنه است که اکنون دستور پخت آن را در تابناک فرامی‌گیرد.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
asd
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
عدس را هم میخواهید گران کنید؟ ول کن بابا ! برو از روزنامه کیهان گزارش بنویس شاید گرون شد! از کاغذ باطله هم ارزونتره!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
تخمرغ گران شده حالا دستور اشکنه عدس می دهید؟
سوگند حلیمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
خیلی غذای خوبی است و بسیار خوشمزه
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟