تعداد بازدید : 28245
کد خبر:۱۰۴۰۸۸۲
کد خبر:۱۰۴۰۸۸۲
43804 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۴۰۰/۰۱/۱۴
03 April 2021
ته چین؛

طرز تهیه اشکنه عدس

اِشْکِنه یکی از خوراک‌های ایرانی است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این خوراک تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت شده‌است. اشکنه با دستورپخت‌های متفاوت و ترکیب‌های متفاوتی تهیه می‌شود. اشکنه عدس یکی از انواع اشکنه است که اکنون دستور پخت آن را در تابناک فرامی‌گیرد.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
asd
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۱:۴۹
عدس را هم میخواهید گران کنید؟ ول کن بابا ! برو از روزنامه کیهان گزارش بنویس شاید گرون شد! از کاغذ باطله هم ارزونتره!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
تخمرغ گران شده حالا دستور اشکنه عدس می دهید؟
پاسخ
سوگند حلیمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۲
خیلی غذای خوبی است و بسیار خوشمزه
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.