میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازگشایی فیروزکوه و چند محور دیگر

کد خبر: ۱۰۴۰۵۲۶
| |
5921 بازدید

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از بازگشایی محور فیروزکوه و تعدادی دیگر از محورهای مسدود شده خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد شیرانی درباره آخرین وضعیت محورهای مسدود و بازگشایی شده در کشور ، گفت: محورهای کلات - مشهد در استان خراسان رضوی، بوئین زهرا-ساوه در استان قزوین، گردنه آهوان محور سمنان - دامغان در استان سمنان و محور فرعی فیروزه-خوشاب در استان خراسان رضوی که پیش از این مسدود شده بود، با تلاش عوامل راهداری و پلیس راهور بازگشایی شد.

وی با بیان اینکه محور فیروزکوه در استان مازندران و شرق استان تهران نیز بازگشایی شده است، گفت: همچنین محورهای کلات- درگز، سرولایت- قوچان، سرولایت- نیشابور و سبزوار-جوین در استان خراسان رضوی، آزادراه زنجان-قزوین در استان زنجان، آزادراه غدیر در استان‌های تهران و البرز و محور محور سرچم-اردبیل در استان زنجان نیز بازگشایی شده و تردد در آنها در حال انجام است.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا همچنین از انسداد محور محور فهرج - زاهدان در استان کرمان به دلیل طوفان شن و کاهش دید خبر داد و گفت: محورهای زاهدان-بم و زاهدان-خاش در استان سیستان و بلوچستان نیز در پی طوفان شدید و گرد و خاک مسدود است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت