میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لیورپول متزلزل، دربی مرسی‌ساید را هم باخت

کد خبر: ۱۰۳۵۸۵۹
| |
5736 بازدید

تیم‌های فوتبال لیورپول و اورتون امشب (شنبه) در ادامه دیدارهای هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر انگلیس، در ورزشگاه آنفیلد به مصاف هم رفتند که اورتون با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، ریچارلیسون در دقیقه 3 و گیلفی سیگوردسون در دقیقه 83 از روی نقطه پنالتی برای اورتون گلزنی کردند تا شاگردان کارلو آنچلوتی پس از دو شکست متوالی در لیگ برتر، طعم پیروزی را بچشند.

این نتیجه، چهارمین شکست پیاپی لیورپول در لیگ جزیره بود که باعث شد این تیم در جایگاه ششم جدول باقی بماند. اورتون هم با پیروزی در دربی بندر مرسی‌ساید، 40 امتیازی شد و با تفاضل گل کمتر از شاگردان یورگن کلوپ، همچنان در رده هفتم جدول حضور دارد.

فولام در دیگر دیدار این هفته، از ساعت 23:30 مقابل شفیلد یونایتد صف‌آرایی خواهد کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت