تقدیر از عابدزاده و دادکان در هیات مذهبی
اين مراسم روز يكشنبه هفته آينده 23 خرداد ماه از ساعت 17:30 الي 22:30واقع در لانه جاسوسي آمريكا برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۹ 09 June 2010
کد خبر: ۱۰۳۴۰۸
| ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۹ 09 June 2010
| هيات مذهبي جامعه فوتبال، هفتمين گردهمايي مذهبي خود را در سالروز فرخنده ميلاد حضرت امام محمدباقر (ع) و با حضور مقامات كشوري و مسئولين ورزش و به ويژه اهالي فوتبال كشور به ميزباني جمعيت حاميان هواداران فوتبال و تيمهاي ملي برگزارشود.
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، قرار است در اين مراسم حسن غفوريفرد، عضو شورايعالي انقلاب فرهنگي، نماينده محترم مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، رئيس اسبق سازمان تربيتبدني و كميته ملي المپيك سخنراني كند و پس از آن مراسم مديحه سرايي برگزار خواهد شد.
همچنین مقرر شده از تنی چند از چهرههای فوتبال کشور از جمله محمد دادکان و احمدرضا عابدزاده به شکل ویژه تقدیر به عمل آید.
گفتني است اين مراسم روز يكشنبه هفته آينده 23 خرداد ماه از ساعت 17:30 الي 22:30واقع در لانه جاسوسي آمريكا برگزار خواهد شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.