صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پیام رئیس دولت اصلاحات به کنگره زنان اصلاح‌طلب

رئیس دولت اصلاحات به مناسبت برگزاری دومین کنگره مجمع زنان اصلاح طلب پیامی خطاب به این مجمع ارسال کرد.
کد خبر: ۱۰۳۲۴۳۵
| |
13606 بازدید

پیام رئیس دولت اصلاحات به کنگره زنان اصلاح‌طلب

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، متن این پیام به شرح ذیل است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

مبارک باد ایام شکوهمند دهه فجر انقلاب اسلامی بر ملت شریف ایران و شرکت کنندگان محترم و در همایش مجمع زنان اصلاح طلب.

زنان جامعه ما در عرصه‌های گوناگون سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به خصوص در با شکوه‌تر کردن حرکت دوران‌ساز ملت ایران در پیش و پس از انقلاب اسلامی حضور و نقش درخشان و در خور تقدیر داشته‌اند هر چند آنگونه که باید و شاید نسبت به حقوق و حرمت این بخش مهم جامعه و زمینه‌سازی برای بهره‌گیری از توان و شایستگی آنان کاستی و کوتاهی کم نبوده است.

اینک که «جمهوری اسلامی» این دست‌آورد مبارک و ارزنده انقلاب، از بیرون با فشارها، تحریم‌ها، تهدیدها و توطئه‌ها روبرو است و از درون با رویکردها و عملکردهای ناصواب که موجب کم رنگ‌تر شدن «جمهوریت» نظام که مظهر حاکمیت مردم بر سرنوشت و مبتنی بر آزادی، برابری و شهروند به حساب آمدن همه اعضاء ملت از زن و مرد و وابستگان به اقوام و گرایشهای گوناگون و نیز سبب دورتر شدن از موازین و ارزشهای اسلامی (آنگونه که در انقلاب بود و معرفی شد)، گردیده است، بر همه ما از جمله زنان بیدار و آگاه و شجاع و متعهد است که نسبت به پاسداری از ارزشهای راستین و آرمان‌های والای انقلاب (نه آنچه احیاناً در تبلیغات رسمی ترویج و بیان می شود) و مطالبه آنها کوتاهی نکنیم و در شناخت حقیقت و آنچه به مصلحت انقلاب و ایران و ایرانی است و بیان آن و نیز ارائه راه کارهای تحقق آنها کوشا باشیم.

برای مجمع محترم زنان اصلاح طلب و شرکت‌کنندگان گرامی در همایش سراسری این مجمع آرزوی سلامتی، شادابی، کام روائی و پیروزی دارم.

سید محمد خاتمی

۹۹/۱۱/۱۷

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات