مجلس الجزایر به دنبال جرم‌انگاری عادی‌سازی روابط

ده‌ها تن از نمایندگان پارلمان الجزایر به دنبال ارائه طرحی به پارلمان هستند که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را جرم می‌شناسد.
کد خبر: ۱۰۲۶۵۴۶
| |
7590 بازدید
مجلس الجزایر به دنبال جرم‌انگاری عادی‌سازی روابط
به گزارش تابناک به نقل از فارس، نمایندگان پارلمان الجزائر پیش نویس طرحی را به پارلمان ارائه کرده‌اند که هرگونه برقراری روابط با رژیم صهیونیستی را جرم تلقی می‌کند.

«یوسف عجسیه» نماینده جنبش «جامعه صلح» (مجتمع السلم) که بزرگترین حزب اسلامی است، به نیابت از این نمایندگان که تعداد آن‌ها ۵۰ نفر است، گفت که این پیش نویس به پارلمان ارسال شده است.

به گزارش شبکه شهاب فلسطین، این پیش نویس شامل هفت ماده است که ماده اول بر جرم شناختن عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را تأکید دارد.

ماده دوم نیز برقراری هرگونه تماس یا ارتباط یا گشایش دفتر نمایندگی از سوی هر فردی یا در هر سطحی با این رژیم را ممنوع اعلام می‌کند.

ماده چهارم نیز مانع سفر به فلسطین اشغالی و بالعکس را منع کرده و با استقبال از کسانی که دارای تابعیت رژیم صهیونیستی هستند، مخالفت می‌کند.

این پیش‌نویس برای اینکه تبدیل به قانون قابل اجرا شود به دو سوم آراء اعضای پارلمان نیاز دارد. الجزائر از جمله کشور‌های عربی است که هرگونه روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و مخالف عادی‌سازی است.

عبدالمجید تبون، رئیس جمهور الجزائر چند ماه پیش گفت که کشورش اقدام کشور‌های عربی مانند الامارات، بحرین و سودان و مغرب برای عادی سازی روابط با تل‌آویو را محکوم می‌کند و آرمان فلسطین برای مردم الجزائر مقدس است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت