میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
بعد از دو بار شکست مقابل پورعلیفرد و علیرضا دبیر در دو انتخابات؛

نصیرزاده بالاخره رییس فدراسیون هرکول‌ها شد

کد خبر: ۱۰۲۵۳۹۳
| |
11808 بازدید

عبدالمهدی نصیرزاده به عنوان رییس جدید فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام انتخاب شد.

به گزارش تابناک ورزشی، مجمع انتخاباتی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با رقابت عبدالمهدی نصیرزاده، حسین یارمحمدیان و کاوه درودی به عنوان ۳ کاندیدای نهایی برگزار شد که در پایان عبدالمهدی نصیرزاده با کسب ۲۸ رای از مجموع ۴۳ رای اعضای مجمع، به عنوان رییس جدید این فدراسیون انتخاب شد.

 حسین یارمحمدیان نیز ۱۵ رای به دست آورد و کاوه درودی نیز موفق نشد رایی بدست بیاورد.

حسین اخلاقی، کمال جوانمرد، کاوه درودی، منصور عبدی، محمدرضا کاظمی آشتیانی، سیدرضا میرابوطالبی، عبدالمهدی نصیرزاده و حسین یارمحمدیان هشت کاندیدای انتخابات بدنسازی بودند که پیش از آغاز انتخابات، حسین اخلاقی، کمال جوانمرد، محمدرضا کاظمی آشتیانی، سیدرضا میرابوطالبی و منصور عبدی از حضور در انتخابات انصراف دادند تا در نهایت انتخابات میان ۳ کاندیدا برگزار شود.

مجمع انتخاباتی فدراسیون بدنسازی به ریاست مهدی علی‌نژاد، معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

پیش از این ناصرپورعلیفرد ریاست این فدراسیون را بر عهده داشت که در نهایت ۷ ماه پیش به دلیل بازنشستگی مجبور به کناره‌گیری از سمت خود شد.

نصیرزاده در دوره قبل انتخابات در رقابتی نزدیک از پورعلیفرد شکست خورده بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات