میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرگ کودک در برخورد کامیون با ساختمان در پردیس

سخنگوی اورژانس کشور از کشته و مصدومیت ۵ نفر در حادثه انحراف به چپ کامیون و ورود به یک منزل در منطقه پردیس خبر داد.
کد خبر: ۱۰۱۸۳۱۵
| |
9534 بازدید
|
۱
مرگ کودک در برخورد کامیون با ساختمان در پردیس

به گزارش تابناک، «مجتبی خالدی» سخنگوی اورژانس کشور در گفت‌وگو با ایلنا درباره جزییات این حادثه گفت: در منطقه پردیس تهران یک دستگاه کامیون به دلایل مبهم از مسیر خود منحرف و وارد یک منزل مسکونی می‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه در این حادثه سه نفر شامل دو آقای ۵۰ ساله و ۳۸ ساله که راننده و کمک راننده کامیون بوده‌اند و همچنین یک کودک ۷ ساله جان خود را از دست داده‌اند.

سخنگوی اورژانس کشور خاطرنشان کرد: همچنین دو نفر شامل یک کودک و یک آقای میانسال به شدت مصدوم شده‌‌اند که توسط اورژانس هوایی به بیمارستان امام خمینی تهران منتقل شده‌اند.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۰
تریلی یا کامیون
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت