مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 15856
کد خبر:۱۰۱۷۸۴۹
کد خبر:۱۰۱۷۸۴۹
23712 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

طرز تهیه خورش خلال بادام

خورش خلال بادام یکی از غذاهای کرمانشاهی بسیار خوش طعم است. دستورپخت این خورش مقوی را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ته چین آشپزی ویدیو
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
خیلی دلت خوشه تابی
قیمت بادام و مغر بادام را می دونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟