تعداد بازدید : 15856
کد خبر:۱۰۱۷۸۴۹
کد خبر:۱۰۱۷۸۴۹
23537 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
12 December 2020
ته چین؛

طرز تهیه خورش خلال بادام

خورش خلال بادام یکی از غذاهای کرمانشاهی بسیار خوش طعم است. دستورپخت این خورش مقوی را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳
خیلی دلت خوشه تابی
قیمت بادام و مغر بادام را می دونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.