سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 15856
کد خبر:۱۰۱۷۸۴۹
کد خبر:۱۰۱۷۸۴۹
23630 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

طرز تهیه خورش خلال بادام

خورش خلال بادام یکی از غذاهای کرمانشاهی بسیار خوش طعم است. دستورپخت این خورش مقوی را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
خیلی دلت خوشه تابی
قیمت بادام و مغر بادام را می دونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟