میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سفارت فرانسه در امارات به اتباعش هشدار داد

سفارت فرانسه در امارات بعد از حمله امروز در جده عربستان از فرانسوی‌های مقیم امارات خواست در مناطق گردشگری و مهاجرنشین جانب احتیاط را رعایت کنند.
کد خبر: ۱۰۱۴۶۲۰
| |
9241 بازدید
سفارت فرانسه در امارات به اتباعش هشدار داد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، سفارت فرانسه در امارات با مقامات اماراتی تماس برقرار کرد تا از میزان آماده باش و تدابیر امنیتی آن‌ها جهت تضمین جان شهروندان فرانسوی در این کشور اطمینان حاصل کند.

وزارت خارجه فرانسه نیز طی امروز اعلام کرد، در حمله به مراسم سالروز پایان جنگ جهانی اول که در یک قبرستان متعلق به غیرمسلمانان برگزار شده بود تعدادی زخمی شدند.

این وزارتخانه از مقامات سعودی خواست نهایت توجه را به این حمله معطوف و عوامل را شناسایی کرده و تحویل مراجع قضایی دهند.

کنسولگری فرانسه در عربستان نیز از افراد مقیم و گردشگران فرانسوی که در عربستان حضور دارند خواست نهایت احتیاط را رعایت کنند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت