ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سفارت فرانسه در امارات به اتباعش هشدار داد

سفارت فرانسه در امارات بعد از حمله امروز در جده عربستان از فرانسوی‌های مقیم امارات خواست در مناطق گردشگری و مهاجرنشین جانب احتیاط را رعایت کنند.
کد خبر: ۱۰۱۴۶۲۰
| |
9325 بازدید
سفارت فرانسه در امارات به اتباعش هشدار داد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، سفارت فرانسه در امارات با مقامات اماراتی تماس برقرار کرد تا از میزان آماده باش و تدابیر امنیتی آن‌ها جهت تضمین جان شهروندان فرانسوی در این کشور اطمینان حاصل کند.

وزارت خارجه فرانسه نیز طی امروز اعلام کرد، در حمله به مراسم سالروز پایان جنگ جهانی اول که در یک قبرستان متعلق به غیرمسلمانان برگزار شده بود تعدادی زخمی شدند.

این وزارتخانه از مقامات سعودی خواست نهایت توجه را به این حمله معطوف و عوامل را شناسایی کرده و تحویل مراجع قضایی دهند.

کنسولگری فرانسه در عربستان نیز از افراد مقیم و گردشگران فرانسوی که در عربستان حضور دارند خواست نهایت احتیاط را رعایت کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا